KION kinderopvang

Voor een kind is de start op de basisschool een grote mijlpaal, net zoals voor de ouders. Om deze start zo goed mogelijk te laten verlopen is het goed om je kind voor te bereiden. In een peutergroep leert je kind spelenderwijs deel uit te maken van een groep, zich te concentreren, te luisteren, na te denken en nog veel meer andere vaardigheden.

Wij hebben een warme overdracht met KION. Dit betekent dat de leerkracht schriftelijk en soms in een gesprek informatie over je kind krijgt, waardoor de overgang van peutergroep naar basisschool zo soepel mogelijk verloopt. De peutergroep zit ongeveer 200m van de Terebint.

BSO en VSO van KION

Als basisschool vinden wij een goede buitenschoolse opvang ook  belangrijk. KION is een grote organisatie, maar biedt bij ons een een kleinschalige en huiselijke opvang aan. Ze hebben de gezellige zolder bij ons op school en vangen daar de kinderen  buiten de schooltijden op, zowel voor als na schooltijd.. Deze locatie is eigenlijk een grote gezellige huiskamer waar ieder kind lekker “thuis” kan en mag zijn. Ook buiten kunnen we lekker spelen of “hangen” op de hangplek van de school. Ook trekken we er graag op uit in Wamel.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag een rondleiding aan via www.kion.nl. Wil je meer weten over KION, de VVE-locaties of heb je vragen over de beschikbaarheid? Neem dan contact op met afdeling Klantrelaties via 024 382 26 55 of klantrelaties@kion.nl